Mijn praktijk is een verkooppunt van de Epi-no geboortetrainer en de MamaTens. U kunt bij mij terecht voor informatie over het gebruik van deze producten. Bij aanschaf krijgt u een professionele instructie en begeleiding.

Epi-no

Door het gebruik van de Epi-no verkleint de kans op  beschadiging van de bekkenbodemspieren. Dit vind ik als oefentherapeut erg belangrijk, omdat ik vaak de vrouwen zie  die de bekkenbodem niet goed getraind hebben. Jaren later kan dit incontinentieklachten, rug- of bekkenpijn veroorzaken. Voor de zwangere is het fijn dat er een manier is om je nog beter op de bevalling voor te bereiden

Voor meer info over de Epi-no klik hier

Om te lezen over een persoonlijke ervaring met de Epi-no klik dan hier.

Met de Epi-no Libra kunt u op een veilige en verantwoorde manier de bekkenbodemspieren trainen. Ook voor dit product kunt u bij ons terecht met instructies van de bekkenoefentherapeut. Voor meer info over de Epi-no Libra klik hier

Als u in onze praktijk de Epi-no aanschaft krijgt u altijd 5 euro korting ten opzichte van de websiteprijs en een uitgebreide voorlichting.

Voor aanstaande moeders uit Hoogeveen kan de Epi-no aan huis worden bezorgd met de persoonlijke uitleg/instructie van mij erbij.

MamaTens

Veel vrouwen zien op tegen de pijn die bij een bevalling hoort. Middels het volgen van zwangerschapsbegeleiding kan je  jezelf zo goed mogelijk voorbereiden op wat er komen gaat. Daarnaast is er de MamaTens, een eenvoudig apparaat wat zorgt voor pijnbestrijding zonder dat je daarvoor naar het ziekenhuis hoeft.  In onze praktijk kunt u de MamaTens aanschaffen en duidelijke uitleg krijgen over de werking ervan. Voor informatie over de MamaTens klik hier.

De MamaTens is in mijn praktijk te koop voor 89,- euro