Zo goedkoop, dat kan nooit goed zijn

Bovenstaande reactie krijg ik nog wel eens als ik bedrijven laat weten wat een werkplekadvies kost bij mij. Grote bedrijven denken vaak op die manier. Als iets goedkoop is levert het vast geen kwaliteit. Mijn doelgroep is dan ook de kleine ondernemer. Voor de alleen werkende zelfstandige of voor een bedrijf met weinig personeel is een werkplekadvies vaak niet betaalbaar. Maar juist die kleine bedrijven kunnen zich geen ziekteverzuim veroorloven.

Als je een eigen bedrijf hebt investeer je vaak in je product, in je uitstraling en in je p.r. Investeren in jezelf komt vaak niet eens in je op. Maar door verkeerd achter de computer te zitten, of op een verkeerde manier te bukken, kan je wel lichamelijke klachten ontwikkelen. In bijvoorbeeld een klein hotel of een horecabedrijf is de kans op nek-schouderklachten erg groot, maar vooral in deze tijden is investeren in de gezondheid een kostbaar goed.

Vandaar mijn prijs voor een werkplekadvies. Een advies door een oefentherapeut met jarenlange ervaring in houding en beweging, met een opleiding bedrijfsoefentherapie en met hart voor mensen. Een prijs waardoor de drempel om in gezondheid en dus meer werkplezier te investeren lager wordt.

Zo goedkoop? Goed dat we dat gaan doen!