Nieuwe naam voor ons gezondheidscentrum

In Coevorden is al jaren aan de Spoorhavenstraat een gezondheidscentrum gevestigd. In het oude politiebureau is een praktijk voor fysiotherapie, verloskunde, logopedie en oefentherapie. Een poos terug vonden we dat we meer moeten gaan samenwerken om zo meer kwaliteit te leveren voor de mensen die bij ons onder behandeling zijn. En daar hoorde een passende naam bij, dachten we zo.

Een website werd gemaakt en er werd druk nagedacht over een nieuwe naam. Aangezien we er niet uitkwamen schreven we een prijsvraag uit en daar kwamen diverse reacties op. De ene mooie naam na de andere passeerde, maar niets wat ons allen aanstond. Tot de mail van een meneer uit Schoonoord langskwam. Waarom doen jullie niet gewoon gezondheidscentrum Coevorden? Dat zegt toch juist precies wat jullie doen en wie jullie zijn.

En ja, daar draait het uiteindelijk om. We zijn een gezondheidscentrum en willen graag iedereen die bij ons binnenstapt zo gezond mogelijk weer de deur uit zien gaan. Dus waar we uiteindelijk voor gaan is dat wat we al jaren zijn:

Gezondheidscentrum Spoorhavenstraat!